2019/03/18 bb-qwz9

Arrangörsgruppen om varför de är engagerade!

Arrangörsgruppen är projektsamordnarens förlängda arm! De hjälper till att arrangera och genomföra Sveriges elevråd – SVEAs nationella träffar! I helgen träffades Adrian och Linnea för att planera årets USE YOUR VOICE tillsammans med projektsamordnare Malin. Här får ni veta lite mer om varför de är engagerade!


Adrian

Jag har varit med i elevrådet så länge jag kan minnas men det var först i sjunde klass som jag fick nys om SVEA efter att min fritidsledare frågat mig om jag ville åka med på USE YOUR VOICE 2017. Självklart svarade jag “absolut!” och det är inget jag ångrat sedan dess. Under min första träff mötte jag en massa underbara personer med stort engagemang och jag antar att det gjorde mig ännu mer engagerad. Sen dess har jag fortsatt med att åka på fler SVEA-träffar och när jag fick möjligheten att söka till Arrangörsgruppen förra året så sa jag självklart “absolut!” och det är inget jag ångrat!

Linnea

Jag är engagerad för jag älskar att hjälpa till att påverka till det bättre och när jag jobbar inom elevrådsarbete gör jag precis det. Min första SVEA träff var Elevrådskongressen 2016 och jag har varit fast i organisationen sen dag 1. Jag sitter nu som ordförande i Region VÄST och när jag fick höra att man kunde söka till Arrangörsgruppen tvekade jag inte en sekund. Att kunna hjälpa till att organisera de nationella träffarna är ett otroligt viktigt jobb för både Sveriges elevråd – SVEA men även för alla våra medlemmar!

Är ni nyfikna på Arrangörsgruppen?
Passa på att ställ era frågor till Adrian och Linnea under USE YOUR VOICE 2019! Eller maila Malin som är ansvarig för gruppen på malin.klain@svea.org!