Sveriges elevråd – SVEA hjälper mängder av elevråd och elevrådare runt om i Sverige att utveckla sig själva genom bland annat utbildningar och nationella sammankomster.

Bli medlem

Ett medlemskap i Sveriges elevråd – SVEA är gratis. Men ett medlemskap är inte bara gratis, det är roligt också. Genom att bli eller vara medlem får du vänner för livet och upplevelser du aldrig kunnat drömma om. Det är nämligen helt galet roligt att vara med att påverka sin omgivning tillsammans med andra. Vi erbjuder dig att utveckla dig själv samtidigt som du utvecklar din skola.

Läs mer om hur ditt elevråd blir medlemmar här.

Våra utbildningar

Alla Sveriges elevråd – SVEA’s utbildningar bygger på interaktiva övningar och inkluderar därför, utöver huvudtemat, även gruppdynamik och konflikthantering. Detta eftersom interaktivt lärande främjar både en djupare förståelse för ny kunskap samt ökar deltagarnas trygghet i gruppen. Metoder vi använder oss av är bland annat olika kreativa diskussionsformer, brainstorms, värderingsövningar, forumteater och lekar med underbyggda syften som i slutet alltid brukar utvärderas som något av det bästa tillsammans med de nya kunskaperna man får.

Läs mer om våra utbildningar här.

Våra nationella träffar

På våra nationella träffar har du som elevrådare chans att träffa hundratals andra elevrådare för att utbyta idéer, inspireras och utveckla dig själv och ditt elevråd. På Sveriges elevråd – SVEAs nationella träffar bjuder vi in elevråd från hela landet för en utbildningshelg som varierar i allt från ledarskap, likabehandling, projektgenomförande, elevskyddsombud och mycket mer.

Våra nationella träffar är dock inte bara utbildning och utveckling utan en chans att ha kul tillsammans med andra elevrådare.

Läs mer om våra nationella träffar här.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.