2013/12/16 bb-qwz9

Min kärlek till Sveriges elevråd – SVEA

Fyra år går fort. Jag går om knappt en månad in i mitt femte år som Elevrådsutvecklare i Sveriges elevråd- SVEA.  Januari 2009 blev jag antagen till Elevrådsutvecklare (Aktiv som det hette då)
Då gick jag min Grundutbildning. Blev först antagen som utbildare men kunde tyvärr inte gå på Utbildningen för utbildare så jag blev istället något som inte många har varit…

Jag blev något som kallades Kansli nisse. Jag hjälpte till att laga mat och andra praktiska saker på utbildningar, jag hjälpte till att ringa skolor inför nationella träffar och andra praktiska saker på kansliet. Ett väldigt kul uppdrag som lärde mig mycket om Sveriges elevråd – SVEA.
Det ända tråkiga var att jag inte fick åka på nationella träffar. Men efter en tid så fick jag även detta, då fick jag sitta i Sekretariatet(hjärtat på träffarna dit man alltid kan gå om det är något) och under ett antal träffar har jag byggt upp tydliga stukturer för sekretariatet.

Våren 2012 hände det äntligen, tredje gången gillt blev jag antagen till projektledare. Något av det underbaraste som hänt mig.  Idag kom nästa steg i min utveckling inom denna organisation. Vi har precis haft vår Elevrådskongress och även rekryterat en ny projektledargrupp som kommer rocka loss under 2014. Jag är delaktig i denna, jag har nämligen fått äran att från och med i dag kunna kalla mig arbetsgruppssamordnare.  Jag ska driva de underbara nya projektledarna till att kunna vara så fantastiska som de är, få vara med och ge dem ansvar och hjälpa dem att utvecklas.

Jag är extremt glad för förtroendet jag fått och ser med stor glädje fram emot mina kommande arbetsuppgifter. Med engagemang, glädje, kärlek och ansvar utvecklas du som person. Detta är just sådana saker som gör att jag inte vill släppa Sveriges elevråd – SVEA. Den som säger att du inte får ut något av att jobba ideellt har inte gjort det själv.
I denna organisation får du sådan glädje och kärlek. Du får ansvar och utvecklas så enormt mycket.


Jag älskar Sveriges elevråd – SVEA och alla människor och allt som hänt under mina år med Sveriges elevråd – SVEA kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag ångrar inte den minsta sekund att jag blev Elevrådsutvecklare i Sveriges elevråd – SVEA!

Kärlek till er alla där ute! Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra något.

//Annika Strömstedt arbetsgruppssamordnare för Projektledarna.  

hjärta

, , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.