2012/06/03 bb-qwz9

Överlämningshelg för Projektledargruppen

Hej!
Är inte de nationella träffarna i Sveriges elevråd SVEA något sjukt coolt?
Det tycker iallafall jag och under det kommande verksamhetsåret så kommer jag och 3 andra sjukt coola människor att vara de som planerar och ordnar dessa träffar!

I helgen har vi i den nya projektledargruppen tillsammans med de avgående ur projektledargruppen förra året varit på Sveriges elevråd SVEA’s kansli i Stockholm där vi har haft överlämningshelg. Där vi i den nya gruppen lärt känna varandra, fått veta mer hur grundandet av en nationellträff går till, vilka praktiska saker som måste ingå mm.
Men vi har även hunnit med att börja små spåna lite på det kommande året och planerat ansvarsområden. Sen att vi hade det sjukt mysigt åt god mat och skrattat är ju ett stort plus i kanten.

Nu är jag sjukt peppad att det ska bli sommarveckan, där vi som jobbar inom Sveriges elevråd SVEA träffas och börjar planera in för det kommande året. Det är där vårt arbete börjar på riktigt!

Jag vill passa på att tacka Nicole och Josephine som nu officiellt avgått som projektledare Men jag tror att jag tillsammans med den nya projektledargruppen kommer göra ett sjukt bra jobb.

Den nya projektledargruppen är:

Annika
Amanda
Nicole
Calle

Jag tror detta kommer att bli ett riktigt härligt och lärorikt år. Helt enkelt ett år fyllt av SVEA anda!

Många kramar från mig!

Annika Strömstedt
Projektledare i Sveriges elevråd SVEA.

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.