2014/02/13 bb-qwz9

Projektledarna 2014

Vilken helg vi har haft, i helgen som var träffades vi äntligen Projekteldarna för 2014. Sen början av december har vi vetat att det är vi som skulle jobba tillsammans under 2014. Nu är vårat arbete ÄNTLIGEN börjat!

PL2014

I helgen har vi pratat om det kommande året, hur en projektledare ska/inte ska vara, delat ut ansvarsområden, bestämt tema för Postutbildningarna 2014, skrattat, och gjort mycket mer.

Det var fullt drag hela helgen, extremt mycket skratt så mycket att vi stundtals hade ont i magen. Vi är jätte peppade på att vårat arbete nu äntligen kommit igång, vi tillsammans med de andra elevrådsutvecklarna och er medlemmar ska göra en Postutbildning som sent ska glömmas.  Utan er är detta inte möjligt.

Den 4-6 april på Södermöreskolan i Kalmar så hoppas vi projektledare att ni medlemmar kommer och träffar oss. Fast vem vet, om det är oss eller våra kopior, Piraterna som är där. Under postutbildningarna är det nämligen Pirat tema. Något vår Utbildningssamordare redan är väldigt taggad på. Se bilden nedan. 

tomaspirat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ni kommer höra mer från oss Projektledare detta var bara en första bild av oss. Vi hörs snart era landkrabbor!

 

//Annika Strömstedt Projektledare Sveriges elevråd – SVEA

 

 

, , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.