2019/10/18 bb-qwz9

Tack Drivkraft!

Nu är Drivkraft slut för i år och vi på Sveriges elevråd – SVEA vill rikta ett stort tack till Generation Pep, Friends, Antidiskrimineringsbyrån, RFSU, Jordens Vänner, Arts and Hearts, Sissela Nutley och framför allt ett stort tack till alla elevråd som var på plats och delade tankar, utbytte erfarenheter och hade kul med oss!

Ordförande för Region VÄST, Linnea Johansson säger:

“Tack alla föreläsare för otrolig lärorik och användbar information och tack till alla deltagare som var hur duktiga som helst!”Ordförande för Region SKÅNE, Alex Stråhlén säger:

Under Drivkraft SKÅNE pratade vi om psykisk ohälsa med Arts and hearts under en föreläsning med skådespel. Samtidigt fick vi olika skolors elevråd att samarbeta med varandra vilket gav elevråden nya idéer och nya metoder att påverka!


Glöm nu inte att anmäla er senast idag, fredag den 18:e oktober till Elevrådskongressen 2019, årets viktigaste träff för organisation där våra medlemmar fattar beslut om organisationens riktning! Det finns i skrivande stund endast ett fåtal platser kvar, så gå in här och anmäl er – och skynda er på!


Vill ni veta mer om våra regionala och nationella träffar?
Skriv till oss på info@svea.org!